Skip to content Skip to footer
Karijera u ODM Collections

Pridruži se našem timu

Kompanija može biti uspješna samo ako su ljudi u njoj uspješni. Stoga nastojimo da zaposlimo, razvijemo i zadržimo najbolje ljude, kao i da stvorimo prijatno i podsticajno radno okruženje, koje će sve nas motivisati da pružimo svoj maksimum u svakodnevnom radu.

Savjesnost, istrajnost, inicijativa i entuzijazam u obavljanju poslova je ono što očekujemo od naših zaposlenih. Njegujemo timski rad, a podržavamo otvorenost i prilagodljivost pojedinaca i njihovu spremnost da sopstvene interese stave u sinergiju sa interesima kompanije.

slika za karijeru 1 odmc
slika za karijeru 2 odmc

Gradimo uzajamno poverenje

Politika zapošljavanja u našoj kompaniji se zasniva na načelu jednakih šansi. Stručnost i sposobnost su jedni od ključnih faktora pri odabiru kandidata. Negujemo principe multikulturalne raznolikosti i vjerujemo da ta raznolikost može donijeti prednosti u poslovanju jednog tima.

Ukoliko i vi imate želju da nam se pridružite i postanete dio našeg tima, pozivamo vas da se prijavite putem online kontakt forme. Dostavljeni podaci će biti korišćeni isključivo u cilju pronalaženja potencijalnih kandidata za slobodna radna mjesta. Kada se bude ukazala potreba za radnim mjestom koje odgovara vašim kvalifikacijama, iskustvu i interesovanjima, kontaktiraćemo vas i uključiti u proces selekcije.

ODM Collections

Prednosti rada u našem timu:

Započni svoju karijeru u dinamičnom okruženju i postani deo našeg tima.

  • Sticanje iskustva i vještina

  • Učimo vas na praktičnim primjerima kako do uspjeha

  • Profesionalna komunikacija i usmjerenost ka klijentu

  • Analitički pristup i sagledavanje sveobuhvatnog procesa naplate

  • Poslovna primjena savremenog softvera i inovativnih tehnoloških rješenja

Lideri u regionu

ODMC posluje u 6 jurisdikcija na zapadnom Balkanu - Srbiji.

Created by Offmars ©

Go To Top