Preuzmite našu brošuru za više informacija - BROŠURA

Karijera

Karijera u ODM Collections

Kompanija može biti uspiješna samo ako su ljudi u njoj uspiješni. Stoga nastojimo da zaposlimo, razvijemo i zadržimo najbolje ljude, kao i da stvorimo prijatno i podsticajno radno okruženje, koje će sve nas motivisati da pružimo svoj maksimum u svakodnevnom radu.
Savijesnost, inicijativa i entuzijazam u obavljanju poslova je ono što očekujemo od zaposlenih. Njegujemo timski rad, a podržavamo otvorenost i prilagodljivost pojedinaca i njihovu spremnost da sopstvene interese stave u sinergiju sa interesima kompanije.
Politika zapošljavanja u našoj kompaniji se zasniva na načelu jednakih šansi. Stručnost i sposobnost su jedni od ključnih faktora pri odabiru kandidata. Njegujemo principe multikulturalne raznolikosti i vijerujemo da ta raznolikost može donijeti prednosti u poslovanju jednog tima.
Ukoliko i Vi imate želju da nam se pridružite i postanete dio našeg tima, pozivamo Vas da se prijavite putem On-Line kontakt forme. Dostavljeni podaci će biti korišćeni isključivo u cilju pronalaženja potencijalnih kandidata za slobodna radna mesta. Kada se bude ukazala potreba za radnim mestom koje odgovara Vašim kvalifikacijama, iskustvu i interesovanjima, kontaktiraćemo Vas i uključiti u proces selekcije.

Sticanje iskustva i vještina

Učimo Vas na praktičnim primjerima kako do uspjeha.
Profesionalna komunikacija i usmjerenost ka klijentu
Analitički pristup i sagledavanje sveobuhvatnog procesa naplate
Poslovna primjena savremenog softvera i inovativnih tehnoloških rješenja

Želite da se pridružite ODMC timu?